Olien varmes i en pande. Derefter tilsættes løg, hvidløg og forårsløg.
Steg disse sammen et minuts tid, og tilsæt derefter spinat, persille og salt & peber. Steges i et minut til, eller indtil blandningen er varm.
Fjern mix'en fra varmen og bland fetaosten i.
Placer omkring 1/2 dl grøntsags/oste blanding i midten af et stykke kyllingebryst, og fold det sammen.
Pisk æg og vand sammen i en skål med en lille smule salt. Put brødkrummerne i en anden skål, og dyp så en kyllingerulle i ægge blandningen og rul den derefter i brødkrummerne.
Placer kyllingestykkerne på en bageplade og bag dem i 25 minutter eller indtil de er gennembagte.
Enjoy!
Tips:
Super lækker italiensk ret! Min mor lavede den tit til hele børneflokken den gang vi blot var en gruppe splejsede jyllandsunger.
Ca. 1 stykke kylling pr person.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8484 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Nicoline92 - 2015-03-29 22:49:25 Hvad kunne man evt. server til? :) Det lyder rigtig lækkert, det skal prøves.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider