Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbraiseret torskefillet

Ovnbraiseret torskefillet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : McEspersen

Indsendt :





Ingredienser:
2 torskefiletter
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 Dadelbalsamico
0.5 aubergine
1 porre
1 ds.minimajs
3 store tomater - skåret i tykke skiver
1.5 dl.tør hvidvin
 


Opskrift:

Hæld lidt olivenolie og balsamico (brug evt. anden smagsvariant end dadel efter smag) i bunden af et ovnfast fad. Drys det hakkede hvidløg i. Brun fisken på en pande i lidt olivenolie. Læg det over i fadet. Rist auberginen, skåret i grove tern, i resten af olien på panden (Obs. aubergine vil gerne suge fedtstof. Tilsæt ikke mere end der allerede var på panden, selvom det ’ser tørt ud’). Hæld den let ristede aubergine over fisken. Skær porren i stykker på 2-3 cm og svits dem på panden i ganske lidt olie. Fordel den derefter sammen med de drænede minimajs over fisk og aubergine. Læg tomatskiverne henover det hele og hæld hvidvinen over. Brug ikke for stort et fad; vinen skal gerne gå lidt op i fadet. Drys med groft salt. Sættes i ovnen (180 grader i varmluftovn) i 30-40 min.


Tips:

Serveres med 3-farvet pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4022 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu