kyllingefond (eller boullion)0.5 kop kyllingefond (eller boullion)
200
g.
frisk spinat200 g. frisk spinat
0.5
kop
fløde0.5 kop fløde
2
tsk.
majsstivelse2 tsk. majsstivelse
1
kop
mælk1 kop mælk
1
kop
revet parmasan1 kop revet parmasan
Frisk pasta Frisk pasta
Opskrift:
Bland mel, salt, peber, basilikum og oregano sammen i en skål, og paner kyllingen i dette (jeg plejer at skære kyllingen i strimler).
Steg kyllingen i olivenolie, til det er let gyldent (IKKE gennemstegt). Læg kyllingen i et ovnfast fad, og kom 15min i ovnen på ca.175 grader (alm. ovn).
Mens kyllingen er i ovnen, skal du koge den friske pasta (sæt evt vandet over mens du steger kyllingen).
Tag en gryde, og hæld ca. 2 spsk olie i, og steg peberfrugt (skåret i tern) og hvidløg (der har været i hvidløgspresseren), og steg dette i ca.2-3min. Hæld herefter kyllingefonden/boullionen i, og kog op. Så skal fløden i, og mælken (majsstivelsen kan evt. opløses i mælken). Rør godt rundt, indtil det koger. Hvis ikke majsstivelsen allerede er i sovsen, så kom den i nu.
Herefter kommer du spinat og parmasan ost i.
Hæld sovsen ud over den kogte pasta og rør sammen.
Serveres med kyllingen.
Velbekomme.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3373 gange, og udskrevet 36 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider