Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Toscansk Hvidløgs Kylling

Toscansk Hvidløgs Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Sofie Fjeldsted

Indsendt :




Ingredienser:
0.75 kophvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.tørret oregano
4 kyllingebrystfilletter
 Jomfru olivenolie
3 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
0.5 kopkyllingefond (eller boullion)
200 g.frisk spinat
0.5 kopfløde
2 tsk.majsstivelse
1 kopmælk
1 koprevet parmasan
 Frisk pasta
 


Opskrift:

Bland mel, salt, peber, basilikum og oregano sammen i en skål, og paner kyllingen i dette (jeg plejer at skære kyllingen i strimler).
Steg kyllingen i olivenolie, til det er let gyldent (IKKE gennemstegt). Læg kyllingen i et ovnfast fad, og kom 15min i ovnen på ca.175 grader (alm. ovn).
Mens kyllingen er i ovnen, skal du koge den friske pasta (sæt evt vandet over mens du steger kyllingen).
Tag en gryde, og hæld ca. 2 spsk olie i, og steg peberfrugt (skåret i tern) og hvidløg (der har været i hvidløgspresseren), og steg dette i ca.2-3min. Hæld herefter kyllingefonden/boullionen i, og kog op. Så skal fløden i, og mælken (majsstivelsen kan evt. opløses i mælken). Rør godt rundt, indtil det koger. Hvis ikke majsstivelsen allerede er i sovsen, så kom den i nu.
Herefter kommer du spinat og parmasan ost i.
Hæld sovsen ud over den kogte pasta og rør sammen.
Serveres med kyllingen.
Velbekomme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2860 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu