Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Renés Champignonsuppe

Renés Champignonsuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : René B S

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.champignon
40 g.magarine
1 tsk.cironsaft
3 spsk.hvedemel
1.5 L.grøntsagsbouillon
1 dl.fløde
 salt
 peber
 Evt.2 æggeblommer
 
Opskrift:
Rens champignon og skær dem i skiver ( brug evt. en æggedeler )
Smelt magarine sammen med citron i en gryde. Svits champignon til de er gyldne, tilsæt 2 dl. bouillon, og lad det småkoge i 5 min. Tilsæt resten af bouillonen og bring det i kog. rør en smørbolle og tilsæt denne. piskes god ud i suppen. tilsæt fløde.

Tips:

Når man jævner en suppe med æg, laves en blanding af æggeblommer og fløde. Æggeblandingen røres med lidt af den varme suppe og piskes efterfølgende i resten af suppen. Suppen bringes til kogepunktet under omrøring (suppen må ikke koge - så skiller den). Hvis suppen bliver for tyk, kan du tilsætte kogende bouillon til den ønskede konsistens. En æggeblomme jævner som ca. 5 g hvedemel


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3355 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu