Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pulled lamb

Pulled lamb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Nelle

Indsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle på 1,5 kg
6 fedhvidløg skåret igennem på langs
 Salt
 Peber
 Tørret herbes de Provence
 
 Bagepapir
 Clipsemaskine
 


Opskrift:

Puds lammekøllen let af for sener og fedt.
Stik lommer i kødet og stik et ½ fed hvidløg i hver lomme.
Gnid lammekøllen ind i salt, peber og Provence.
Så lægger du lammekøllen på et stykke bagepapir og lukker papiret så det slutter tæt. Brug clipsemaskinen til dette.
Så lægges hele herligheden i et ildfast fad, og sættes i 120 gr. varm ovn, uden varmluft i 6 timer.
Der skal ikke tilføres urter, kartofler og andet "pjank" - Vi laver kød her, ikke andet. Tilbehøret kan du garanteret selv hitte ud af ;o)

Tips:

Når de 6 timer er gået - har du en lammekølle hvor kødet meget gerne skulle falde af benet, og være mørt som smør. Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5172 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Heidi Nelle  -  2014-04-19 11:11:55
Det er selvfølgelig en lammekølle på 1.5 kg!