Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Let og sund tærte med laks og spinat

Let og sund tærte med laks og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Må ikke nedfryses!

Indsendt af : Solveig

Indsendt :





Ingredienser:
1 rulle frossen filodej
300-400 g.frossen spinat
 Hvidløg
300 g.røget laks
2 bægeræggehvide
2 æg
200 g.fedtfattig mozzarella
1 dl.Milda fedtfattig cremefine
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Tag en af rullerne i pakken med filodej ud og lad den tø op cirka 6 timer i forvejen. Læg samtidig den frosne spinat til at tø op i en si. (Hvis du har glemt at tø spinatten op, kan den godt varmes let i mikrobølgeovnen.)

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

For det pæneste resultat smør nu en tærteform og læg de tynde plader af filodej på en efter en, så der stikker lidt op i siderne. For det letteste, brug bagepapir i stedet for smør.

Pres så meget som muligt af væsken ud af spinaten. Det er vigtigt for, at tærten skal blive god. Pres et fed hvidløg eller to efter smag og bland det med spinaten, før du fordeler den ud på tærtebunden.

Skær eller riv laksen i mindre stykker og fordel den udover spinaten.

Bland æggene, æggehviden, osten og cremefinen sammen med salt og peber og fordel den udover laksen.

Nu skal tærten bare i ovnen og have 20-30 min til den er fin og lysebrun på toppen.

God appetit!

Tips:

Må ikke fryses, da der er spinat i! Opskriften er kombineret ud fra dem som har fået højest point herinde og så omdannet til en fedtfattig version.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12303 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu