Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grisekød curry

Grisekød curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 tsk.Fennikelfrø
1 tsk.Spidskommenfrø
5 Kardemommekapsler
2 Allehåndefrø
1 tsk.Gurkemeje
0.5 tsk.Stødt koriander
1 tsk.Citrongræs
 Rapsolie til stegning
400 g.Svinesmåkød
1 stort Løg, finthakket
2 Gulerødder i små tern
2 cm.Ingefær, finthakket
1 tsk.Korianderblade
2 tsk.Grøn karry
1 tsk.Salt
3 Limeblade
1 lille ds. Tomatpasta
1 lille ds. Kokosmælk
1 dl.Vand
 
 Tilbehør:
 Ris eller naanbrød
 
Opskrift:
Svits fennikelfrø, spidskommen, allehånde og kardemomme på en varm pande. Knus dem i en morter, og bland med gurkemeje, stødt koriander og citrongræs.
Varm olie op i en gryde, og svits krydderierne et minut. Tilsæt kød, og lad det tage farve. Tilsæt det hakkede læg, ingefær og gulerødderne. Svits 2 minutter. Tilsæt tomatpasta, og lad det svitse med ca. 1/2 minut.
Tilsæt kokosmælk, vand, karrypasta, korianderblade og limeblade.
Lad det retten simre 30-40 minutter. Kog risene imens. Server!


Tips:

I stedet for tørrede korianderblade, kan frisk koriander bruges med fordel. Også til pynt oven på den færdige ret. Jeg brugte 3 skinkeschnitzler som jeg skar ud i passende "terninger". Det er nogle gange lige så billigt som en pakke svinesmåkød, og du har mere kontrol med, hvad det er, du serverer.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3352 gange,
og udskrevet 47 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu