Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Knækbrød 13

Knækbrød 13, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Knækbrød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : chelle1310

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
0.5 dl. Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
0.5 dl. Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
0.5 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

1. det hele røres sammen med en ske.
2. læg dejen mellem to stykker bagepapir. rul den ud med en kagerulle til den fylder hele papiret.
3. tag det øverste stykke papir af.
4. skær dejen ud i firkanter med en kniv.
bag ved 200 c i 15-20 minutter.

Tips:

dejen skal være helt flad. kan evt. spises med smør på.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på knækbrød



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3032 gange,
og udskrevet 38 gange.


Energi:
KJ total 4837 (1151 kcal)
KJ pr. Pers. 1612 (383 kcal)
Vægt ialt 332 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1454 KJ (346 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 21.4 gram
Kulhydrat 30.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu