| |
|
Butterdejs tærte med grøn pesto, feta og squash
Butterdejs tærte med grøn pesto, feta og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 | | butterdejs plader3 butterdejs plader | 1 | | sammenpisket æg1 sammenpisket æg | 1 | | squash1 squash | 2 | spsk. | creme fraiche2 spsk. creme fraiche | 1 | spsk. | grøn pesto1 spsk. grøn pesto | | Lidt | olie Lidt olie | | | Salt Salt | | | hvidløgspeber (eller peber) hvidløgspeber (eller peber) | 1 | | peberfrugt1 peberfrugt | 1 | | løg1 løg | | | Feta Feta | | | |
| |
Beklæd en let-olieret tærteform eller ovnfastfad med de 3 plader, så de lapper lidt ind over hinanden.
Pensel kanterne med et sammenpisket æg.
Bland creme fraiche og pesto sammen, og smør det på butterdejsbunden.
Skræl squash med en gulerodsskræller, og bliv ved med at skrælle strimler. Skær løget i ringe.
Squash og løg blandes i en skål, med lidt olie, salt og hvidløgspeber. Herefter fordeles disse over butterdejsbunden med pesto.
Fordel feta henover, mængde efter eget ønske (jeg brugte ca. 1/4 blok-feta).
Til sidst skæres peberfrugten i skiver og fordelen henover.
Bag tærten i en 200 grader varm ovn i ca. 15-20 minutter til kanterne har fået farve.
Tips:
Kan serveres som hovedret med ovnbagte kartofler og kold dressing eller som tilbehør til kød.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5771 gange, og udskrevet 71 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|