Cremet karry-kålsuppe

Cremet karry-kålsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Leif

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.hvidkål
2 løg
1 gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 madæble
1-2 porrer
2 spsk.olie
2-3 spsk.ingefær (frisk lidt mindre)
3 fedhvidløg (kan udelades)
2-3 spsk.karry
1 kvisttimian eller lidt tørret
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.knust korianderfrø
2 dl.kokosmælk
6 dl.hønsebouillon
 evt.1 lime
 
Opskrift:
Hak kål og grøntsager som sauteres i olie, tilsæt hakket hvidløg og krydderier samt ingefær og boullion. Kog ca. 30min til mørt. Blendes, evt. tilsættes lidt vand, varm med kokosmælken og tilsæt salt og peber og evt lime-saft.
Server med brød. Naanbrød er rigtig gode til.


karakterer:
Opskriften er vist 8292 gange,
og udskrevet 89 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu