Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremet karry-kålsuppe

Cremet karry-kålsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Leif

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hvidkål
2 løg
1 gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 madæble
1-2 porrer
2 spsk.olie
2-3 spsk.ingefær (frisk lidt mindre)
3 fedhvidløg (kan udelades)
2-3 spsk.karry
1 kvisttimian eller lidt tørret
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.knust korianderfrø
2 dl.kokosmælk
6 dl.hønseboullion
 evt.1 lime
 


Opskrift:

Hak kål og grøntsager som sauteres i olie, tilsæt hakket hvidløg og krydderier samt ingefær og boullion. Kog ca. 30min til mørt. Blendes, evt. tilsættes lidt vand, varm med kokosmælken og tilsæt salt og peber og evt lime-saft.
Server med brød. Naanbrød er rigtig gode til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7079 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu