Cremet karry-kålsuppe

Cremet karry-kålsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Leif

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.hvidkål
2 løg
1 gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 madæble
1-2 porrer
2 spsk.olie
2-3 spsk.ingefær (frisk lidt mindre)
3 fedhvidløg (kan udelades)
2-3 spsk.karry
1 kvisttimian eller lidt tørret
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.knust korianderfrø
2 dl.kokosmælk
6 dl.hønsebouillon
 evt.1 lime
 
Opskrift:
Hak kål og grøntsager som sauteres i olie, tilsæt hakket hvidløg og krydderier samt ingefær og bouillon. Kog ca. 30 min til mørt.

Blendes, evt. tilsættes lidt vand, varm med kokosmælken og tilsæt salt og peber og evt. limesaft.

Server med brød. Naanbrød er rigtig gode til.


karakterer:
Opskriften er vist 8793 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu