Spækket dyrekølle med svampesauce

Spækket dyrekølle med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Swedish Chef

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Dyrekølle ca. 1,6 kg
80 g.spæk
 
 Marinade:
1 tsk.Enebær
2.5 dl.rødvin
 
 Tilbehør:
750 g.Kantareller og/eller champignon
50 g.bacon
 salt
 peber
1 tsk.paprika
 
 Desuden:
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Befri kødet for sener og hinder.

Skær spækket i strimler og spæk køllen.

Læg køllen i en skål/gryde/plasticpose og drys med peber og knuste enebær.
Hæld vinen over og lad kødet trække i 30 minutter.

Rens svampene og skær dem i skiver.

Skær bacon i små terninger, der ristes sprøde på en pande.
Kom smørret på panden og tilsæt svampene.
Lad det svitse i fem minutter og drys med salt og paprika. Hold det varmt.

Lad køllen dryppe godt af (gem marinaden) og brun den i gryde eller i ovnen i 10-15 minutter ved 225 grader, tilsæt marinaden og lad køllen stege videre i ca. 50 minutter ved 180 grader.

Si stegeskyen og jævn med melet udrørt i lidt vand. Smages til og der kan evt. tilsættes fløde efter smag og behov.

Anret svampe og baconterninger på stegefadet og hæld noget af saucen over.
Køllen anrettes ved siden af og skæres ud ved bordet.
Kogte hvide kartofler til.

Voila!





karakterer:
Opskriften er vist 8979 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu