Normannisk Fiskeret

Normannisk Fiskeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Swedish Chef

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Fiskefileter efter eget valg
1 citron saft heraf
3 Tomater
2 Løg
1 fedhvidløg
4 spsk.Solsikkeolie
1.25 dl.Hvidvin
1 Laurbærblad
 Salt
 hvid peber
200 g.Muslinger (fra dåse)
200 g.rejer (frosne)
200 g.Kammuslinger (frosne)
3 stænkTabasco
4 spsk.Crème Fraiche
2 Æggeblommer
2 cl.calvados
0.5 bdt.persille
 
Opskrift:
Lad rejer og Kammuslinger tø langsomt op.
Dryp fiskefileterne med citron og lad dem trække i 10 minutter.
Flå tomaterne, del dem i kvarte og pres kernerne ud.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Varm olien i en gryde. Kom tomater, løg og presset hvidløg i. Lad det snurre i ca. 10 minutter.
Hæld hvidvin ved og bring det i kog.
Tilsæt salt.
Skær fisken i store terninger, der lægges i gryden sammen med laurbærbladet.
Lad fisken dampe ved svag varme i ca. 10 minutter.
Hæld væden fra muslingerne. Hæld dem i gryden med kammuslinger og rejer.
Drys med salt, peber og tabasco.
Lad retten snurre ved svag varme ca. 5 minutter.
Tag laurbærbladet op og tag gryden fra varmen.
Pisk Creme Fraiche, æggeblommer og calvados sammen og rør det i retten, der varmes igennem; den må ikke koge.
Pynt med hakket persille.

Tips:

Server med Landbrød eller Flutea til.





karakterer:
Opskriften er vist 4082 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu