Æggekage:
Snit/hak grøntsagerne og svits dem 5 min. på en pande i lidt olivenolie.
Tilsæt kylling i tern og lad dem stege med et par minutter.
Pisk æg, mælk, salt peber og purløg sammen.
Hæld grøntsagerne og kyllingen over i et mindre ildfast fad og hæld æggemassen over.
Bag æggekagen i ca. 15 min (eller til æggen ser gennembagt og gylden ud) ved 200 grader midt i ovnen.
Tomatsauce:
Hak tomaterne groft og løgene fint.
Lad løg og hvidløg svitse kort i en kasserolle og tilsæt tomaterne, eventuelt lidt tørret basilikum samt salt og peber.
Lad det småkoge/simre i 15 min imens æggekagen er i ovnen, til tomaterne er blevet kogt ud til en mere jævn sauce.
Tips:
Saucen er tænkt til at hælde over æggekagen, når den serveres på tallerkenen, men man kan også vælge at koge lidt fuldkornspasta, som man så hælder saucen over. Sundt er det i hvert fald!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(20 stemmer)
Opskriften er vist 35851 gange, og udskrevet 326 gange.