Kartoffelguf

Kartoffelguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : jo1103

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2000 g.bagekartofler
5 dl.Cremefraiche
2 små løg fint hakket
500 g.bacon i tern
200 g.skinke i tern
1 dl.vand
50 g.smør
1 tsk.hvidløgspulver eller 1-2 fed knust hvidløg
 salt
 peber
25 g.margarine
1 spsk.olivenolie
200 g.revet ost
 
Opskrift:
vask kartoflerne og pak dem ind i sølvpapir og bages 2-3 timer ved 200 grader de skal være helt møre når de er klar pakkes de ud og skralden pilles af kartoflerne hakkes og røres godt sammen med cremefraiche, hvidløg, salt og peber.

løg, skinke og bacon steges på en varm pande med margarine og olie når der har tage lidt farve hældes vandet på og det koges ned til vandet er næsten væk.

hæld derefter kødet i kartoflerne og bland det godt rundt tilsæt den ½ pose med ost og rør sammen. hæld kartoffel massen i et smurt fad drys det sidste ost på og sæt det ind i den varme ovn i ca. 30-40min til osten er smeltet og er gylden brun

Tips:

spises som det er eller server frisk grønt salat og flutes til eller ristede/alm rugbrød. kan laves i små ildfaste skåle som forret.


karakterer:
Opskriften er vist 2187 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu