Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wok-stroganoff med kinesiske nudler

Wok-stroganoff med kinesiske nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Prinsesse Zelda

Indsendt :





Ingredienser:
500-600 g.mørt oksekød
2 bdt.forårsløg
2 fedhvidløg
250-500 g.(brune) champignon
2 spsk.olie (gerne sesamolie)
 
 Sauce:
5 dl.creme fraiche 18 %
6 spsk.tomatpure´
1-3 spsk.paprika
5 dl.kalve- eller oksebouillon
2 spsk.majsstivelse (Maizena)
3 spsk.soya
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
2-4 pk.kinesiske nudler
 


Opskrift:

Skær kødet i tynde strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker og svampene i kvarte stykker, og hak hvidløget fint.

Pisk alle tingene til saucen sammen i en skål. Smages til med salt og friskkværnet peber.

Varm wokken op med 1 spsk. olie. Brun kødet ad et par gange, og tag det op igen. Krydr med salt og peber efterhånden.

Kom resten af olien i, og svits forårsløg og hvidløg til de lige falder sammen. Tag dem op igen. Svits svampene et par minutter, og tag også dem op. Hold det hele varmt tildækket.

Hæld saucen i wokken og pisk til den begynder at tykne. Lad den koge godt igennem og smag den til. Du kan lave den
stærk eller mild i smagen med mere eller mindre paprika og evt. lidt stødt chilipulver.

Vend kød og grøntsager i saucen, og varm
det hele godt igennem.
Servér med nudler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)

Opskriften er vist 4431 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu