Krydr kalvefileten med salt, peber og muskatned.
Sæt den ind i en kold ovn.
Tænd ovnen på 60 grader (almindelig ovn) og lad den stå i 4½ time.
Skru op på 100 grader og lad den stå i 40 minutter.
Tag den ud, pak den ind i sølvpapir, og lad den hvile i 10 minutter.
Skær den i ønskede stykker og server den.
Tips:
Denne opskrift giver en rød kalvefilet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 23713 gange, og udskrevet 241 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider