lille spsk. vaniljesukker1 lille spsk. vaniljesukker
5
dl.
hvedemel5 dl. hvedemel
0.5-1
l.
mælk (jo federe mælk, jo federe dej)0.5-1 l. mælk (jo federe mælk, jo federe dej)
Smør (RIGTIG Smør) Smør (RIGTIG Smør)
Opskrift:
Slå æggene ud i en skål
Tilsæt sukkeret
Rør indtil det er hvidt og en farve
Tilsæt vaniljesukkeret
Pisk til det er helt hvidt og fluffy
Sigt melet i
Tilsæt mælk til det har en sødmælk, eller vandet yoghurt konsistens
Lad dejen stå i 10 - 15 minutter (maximum 30 minutter)
Put smør på panden (lidt imellem hver pandekage)
Held dej på og steg på begge sider
Server
Tips:
Som Dessert:
Smager fantastisk med Flormelis og Citronsaft, Nutella, Is, Sirup, Bær, Frugter, Honning, Marmelade og næsten alt det du kan finde på!
Som Snack eller Frokost:
Put Skinke / Pama Skinke og Ost på en pandekage og fold til en trekant, put lidt ost på toppen og put i Ovn / Microbølgeovn i et øjeblik.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(45 stemmer)
Opskriften er vist 6108 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
Julie - 2015-05-12 15:54:00 Lækker opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider