Fyldt svinemørbrad med persille og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Mette Indsendt : |
Fotograf: Mette |
|
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Svinemørbraden pudses og gøres i stand. Læg bacon i skiver ud på en række, så det danner et "underlag" til at pakke mørbraden ind i. Læg mørbraden midt på baconlaget, og skær den halvejs igennem på midten. Persillen skylles og hakkes groft og puttes derefter ned i rillen på mørbraden. Læg evt. et par klatter smør ovenpå persillen, inden mørbraden lukkes. Pak mørbraden så stramt som muligt ind i baconlaget. Mørbraden lægges i et ovnfast fad, og sættes i ovnen i ca. 30 minutter. Kartoflerne skrælles og sættes til at koge. Efter de 30 minutter, sættes ovnen over på grill, og den gives yderligere ca. 5 minutter til baconen har fået farve. Når mørbraden er færdig, tages den op af fadet og lægges til hvile på et skærebræt. Skyen i fadet bruges til at lave sovs. Nu skæres mørbraden ud i passende stykker. Serveres med kogte kartofler og skysovs drysset med frisk persille. |
|
Opskriften er vist 98347 gange,
og udskrevet 1091 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne