Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt svinemørbrad med persille og bacon

Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :


Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 4 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 1 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 2 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 3
Fotograf: Mette  

Ingredienser:
 Svinemørbrad
 Bacon i skiver
 Persille
 Smør
 Kartofler
 hvedemel
 Mælk
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

Svinemørbraden pudses og gøres i stand. Læg bacon i skiver ud på en række, så det danner et "underlag" til at pakke mørbraden ind i. Læg mørbraden midt på baconlaget, og skær den halvejs igennem på midten.

Persillen skylles og hakkes groft og puttes derefter ned i rillen på mørbraden. Læg evt. et par klatter smør ovenpå persillen, inden mørbraden lukkes. Pak mørbraden så stramt som muligt ind i baconlaget.

Mørbraden lægges i et ovnfast fad, og sættes i ovnen i ca. 30 minutter.

Kartoflerne skrælles og sættes til at koge.

Efter de 30 minutter, sættes ovnen over på grill, og den gives yderligere ca. 5 minutter til baconen har fået farve. Når mørbraden er færdig, tages den op af fadet og lægges til hvile på et skærebræt.

Skyen i fadet bruges til at lave sovs. Nu skæres mørbraden ud i passende stykker.

Serveres med kogte kartofler og skysovs drysset med frisk persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 77393 gange,
og udskrevet 823 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu