Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Goong Gah Tee-em - hvidløgsrejer

Goong Gah Tee-em - hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Pia 7000

Indsendt :



Ingredienser:
8 fedhvidløg knust
2 spsk.fiskesovs
2 spsk.friskhakket korianderblade
1 citron
1.5 spsk.brun farin
0.5 friskkværnet peber
500 g.kæmpe rejer
 vegetabilsk olie til stegning
 
Opskrift:
1. start med at marinere rejerne i en marinade af hvidløg , fiskesovs hakket, koriander,brun farin og peber. bland delene sammen og tilsæt rejerne og lad dem marinere i 30 minutter.
2. Når de 30 minutter er gået opvarmes 2 spsk. olie i en mellemstor stegepande og steg rejerne i et par minutter sammen med marinaden. tilsæt lidt friskt presset citronsaft over blandingen og server med ris pg pyntet med lidt frisk koriander kviste på toppen

Tips:

lækkert med ris og eller flutes en nem og enkel ret men meget lækker og velsmagende


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2377 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu