Læg snitzlerne på hvert sit stykke sølvpapir.
Hak rødløgene i fine små stykker.
Bland sennep, fløde og salt i en skål, og rør rødløgene i blandingen.
Fordel blandingen over de to snitzler.
Luk sølvpapiret om snitzlerne, så blandingen ikke løber ud.
Sæt dem i en 200 grader varm (almindelig) ovn i 30 minutter.
Skræl jordskokkerne.
Skær dem i tynde skiver og læg dem i isvand.
Dup dem tørre med køkkenrulle.
Hæld dem i en frysepose.
Hæld lidt olie og salt i fryseposen, luk til for toppen (så der er luft i posen) og ryst posen grundigt, så olien bliver fordelt på jordskokkerne.
Når snitzlerne har været i ovnen i 15 minutter, sættes jordskokkerne også derind fordelt i et tyndt lag og bager med de sidste 15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2840 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider