Sunde pølsehorn

Sunde pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.gulerødder
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
2 tsk.olie
1 tsk.groft salt
1 æg
1.5 dl.grahamsmel
7 dl.hvedemel
1 pk.pølser
 
 Fyld:
 evt. sød fransk sennep og ketchup
 
Opskrift:
Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca 1 time.
Slå dejen ned og tril til en pølse der deles i 16 stykker.
Tag hvert stykke og tril rund om en brunch-pølse. Lav evt en blanding af sød fransksennep og ketchup og læg på før du lægger pølsen på.

Efterhæver i ca 15 min.
Pensles med vand og bages ca 15-20 min ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 6470 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu