Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sunde pølsehorn

Sunde pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.gulerødder
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
2 tsk.olie
1 tsk.groft salt
1 æg
1.5 dl.grahamsmel
7 dl.hvedemel
1 pk.pølser
 
 Fyld:
 evt. sød fransk sennep og ketchup
 


Opskrift:

Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca 1 time.
Slå dejen ned og tril til en pølse der deles i 16 stykker.
Tag hvert stykke og tril rund om en brunch-pølse. Lav evt en blanding af sød fransksennep og ketchup og læg på før du lægger pølsen på.

Efterhæver i ca 15 min.
Pensles med vand og bages ca 15-20 min ved 225 grader.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4858 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu