Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt torsk med feta og spinat

Ovnbagt torsk med feta og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daddyone

Indsendt :


Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 4 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 1 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 2 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.torskefileter
300 g.frisk eller frossen, helbladet spinat
1 snackpeber
1-2 løg
150 g.champignoner
1.5 dl.fløde
150 fetaost
5-6 cherrytomater
 Lime- eller citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak løg og snackpeber fint. Hak spinaten. Skær champignon i skiver og tomaterne i kvarte.

Svits løg og snackpeber i lidt olie på panden. Tilsæt champignonskiverne, og til sidst spinaten. Skru ned for varmen, og rør rundt et par minutter indtil spinaten er faldet sammen. Tilsæt fløden, og bland det hele godt, og krydr med peber og salt. Husk dog, at fetaen også er salt.

Hæld grønsagsblandingen op i et ildfast fad. Bryd fetaen op i små stykker, og drys den henover. Læg torskefileterne ovenpå, og hæld en smule olivenolie og citron/limesaft henover fisken. Til sidst fordeles tomatstykkerne over fisken.

Bages 20 min. i ovnen på 200 grader.

Server med løskogte ris eller fx perlebyg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 50389 gange,
og udskrevet 912 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ulla Loft  -  2016-06-30 19:55:00
Jeg brugte spidskål istedet for med meget fint resultat


Tanja  -  2014-12-17 19:17:28
Rigtig lækker måde at lave torsk på. Jeg havde ikke så meget feta, så jeg rev noget parmasan som jeg dryssede hen over fisk og tomater. Det var ikke så ringe.