Ovnbagt torsk med feta og spinat

Ovnbagt torsk med feta og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daddyone

Indsendt :      Red:

Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 4 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 1 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 2 Ovnbagt torsk med feta og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.torskefileter
300 g.frisk eller frossen, helbladet spinat
1 Snackpeber
1-2 løg
150 g.champignoner
1.5 dl.fløde
150 fetaost
5-6 cherrytomater
 Lime- eller citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løg og snackpeber fint. Hak spinaten. Skær champignon i skiver og tomaterne i kvarte.

Svits løg og snackpeber i lidt olie på panden. Tilsæt champignonskiverne, og til sidst spinaten. Skru ned for varmen, og rør rundt et par minutter indtil spinaten er faldet sammen. Tilsæt fløden, og bland det hele godt, og krydr med peber og salt. Husk dog, at fetaen også er salt.

Hæld grønsagsblandingen op i et ildfast fad. Bryd fetaen op i små stykker, og drys den henover. Læg torskefileterne ovenpå, og hæld en smule olivenolie og citron/limesaft henover fisken. Til sidst fordeles tomatstykkerne over fisken.

Bages 20 min. i ovnen på 200 grader.

Server med løskogte ris eller fx perlebyg.


karakterer:
Opskriften er vist 71415 gange,
og udskrevet 1276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-08-19 11:50:39
Denne ret lavede vi i går. Vi tilføjede nogle grønne bønner fra haven og lidt chili - det blev verdens bedste ret. Kan varmt anbefales.

Ulla Loft  -  2016-06-30 19:55:00
Jeg brugte spidskål istedet for med meget fint resultat

Tanja  -  2014-12-17 19:17:28
Rigtig lækker måde at lave torsk på. Jeg havde ikke så meget feta, så jeg rev noget parmasan som jeg dryssede hen over fisk og tomater. Det var ikke så ringe.