Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pebbernødder - på den nemmeste måde

Pebbernødder - på den nemmeste måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Solas

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Hvedemel
0.5 tsk.Hjortetaksalt
1 tsk.Kanel stødt
1 tsk.Ingefær stødt
1 tsk.Nelliker stødt
200 g.smør
350 g.sukker
2 Æg
1 spsk.Piskefløde 38%
 


Opskrift:

På min måde bruges der foodprocessor og køkkenmaskine.

Vej smørret af, skær det i mindre tern og stil i køleskab eller fryser.

Vej sukker af, put i køkkenmaskine med æggene og start den med piskeris monteret.

Vej melet af sigt det sammen med krydderier og bland det godt med gaffel eller tørt piskeris.

Tilsæt fløde eller mælk til æggesnapsen og lad det piske med et par minutter.

Put melet i foodprocessor, start den og hak det kolde smør i lidt ad gangen.

Tænd ovnen på 180 grader – 170 grader ved varmluft.

Stop køkkenmaskine, sæt dejkrog på og tilsæt melet. Gerne på en gang.

Ælt det til det har konsistens som marcipan.

Rul ud til pølser med tykkelse af en lillefinger - ringfinger for kvinder måske:). Skær pølse ud i stykker på en centimeters penge og rul til kugler.

Bages i 10 - 12 minutter midt i ovnen på de førnævnte 180 graders Celsius.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2692 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Berit Hansen   -  2015-12-07 17:06:59
Det er næsten den samme opskrift jeg har fra min mor og hun fra hendes mor ☺ mængden er ikke helt den samme men alle ingridienser er der. De bedste pebernødder der findes da de har en god smag af alle ingridienserne kan smages.


Berit  -  2013-12-19 11:34:14
Der skal lidt mere fløde i. 4 spsk.