Koteletterne pensles med olie og grilles så fire minutter på hver side.
Når de vendes, drysses de med hvidløgssalt - eller salt og knust hvidløg.
Koteletterne er klar efter fire - fem minutter yderligere.
Bruger man ovnens grill, kan kødsaften opsamles og hældes over kødet ved serveringen.
Grill nogle tomater og halve løg sammen med kødet og server med pommes frites og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8871 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider