Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Møllerens karrygryde

Møllerens karrygryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : trunte321

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.Hvidkål
500 g.flæskesmåkød
150 g.grødris
3 dl.vand
2 tsk.salt
2 spsk.karry ( efter smag )
 lidtmargarine
 
Opskrift:
Snit hvidkålen groft.
Kom lidt margarine i en stor gryde og brand karryen heri. Nu lægges den snittede hvidkål og flæskesmåkødet lagvis i gryden. Salt tilsættes og vandet hældes i. Retten skal nu simre i 30 min. vend i kål/kød et par gange. Efter de 30 min, tilsættes grødris, og der vendes rundt, så det hele blandes. Retten skal nu igen simre i 30 min. Husk at vende rundt i retten et par gange.

Tips:

Kan serveres med groft brød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7908 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-01-07 16:22:17
mums - let og billig hverdagsret, som smager dejligt.