Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med soltørrede tomater

Svinemørbrad med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
550 g.svinemørbrad
10-12 soltørrede tomater
1 bdt.frisk salvie eller 2 tsk. tørret
1 spsk.olie
 tandstikkere
 
 tilbehør:
 porrer300
400 g.squash
300 g.tørret pasta (f.eks. Fettuccine)
1 spsk.olie
2 dl.hønsebouillon
1 dl.reven ost (fx. parmesan)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Afpuds mørbraden for sener og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. Kog de soltørrede tomater dækket af vand i 2 minutter. Kassér vandet og dryp tomaterne af. Skær 6 af de soltørrede i halve og skær resten i små tern til tilbehøret.

Læg først 1-2 salvieblade og derefter et stykke soltørret tomat på hvert stykke mørbrad. Hold det fast med en tandstikker. Bruges tørret salvie, drysses det på hvert kødstykke.

Skær porrer og squash i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning og load porrer og squash koge med de sidste 2 minutter. Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Tilsæt resten af de soltørrede tomater, olie, bouillon og ost. Vend det og krydr med salt og peber.

Opvarm olien på en pande og steg kødstykkerne ved jævn varme i 2 minutter på tomatsiden og ca. 3 minutter på den anden side, til de netop er gennemstegt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14527 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2007-10-04 20:03:14
Denne her opskrift faldt virkelig i god jord.