Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med rosiner i akvavit

Svinemørbrad med rosiner i akvavit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.svinemørbrad
150 g.rosiner
10 cl.svendborg gylden akvavit
 salt
 peber
 lidt brun fond (terning + vand)/ fløde
 
 Yderligere:
 Groft rugbrød eller kartofler
 


Opskrift:

Svinemørbraden afpudses og brunes af. Steges ca. 12 minutter. Trækker yderligere 10 minutter inden udskæring. Krydres med salt og peber. Rosinerne som har trukket ca. 2 timer i akvaviten, kommes på panden og sauteres med et kort øjeblik. Der tilsættes lidt brun fond, eller panden koges af med lidt fløde. Man har nu en dejlig frokostret. Denne serveres med groft rugbrød.

Anretning:
Den stegte svinemørbrad skæres i skiver og lægges på en varm tallerken og der lægges sauce omkring. Servér eventuelt med lidt friskkogt savoykål vendt i lidt smør.

Tips:

Svinemørbraden kan også udskæres i medailloner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7195 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu