Gullasch 02

Gullasch 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
 Smør til bruning
600 g.skært oksekød
350 g.løg
350 g.gulerødder
70 g.koncentreret tomatpuré
2.5 dl.oksebouillon
5 dl.piskefløde
250 g.champignon
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern. Løg skæres i skiver. Gulerødder skæres i skiver. Champignon skæres i skiver. Brun løg og tag dem op. Brun champignon og tag dem op.

Brun kød og hæld bouillon og tomatpuré ved. Lad kødet simre i 2 timer. Tilsæt gulerødder og løg og lad dem koge med ca. 30 min.

Tilsæt fløden og lad det koge ved svag varme ca 30 min. De sidste 5 min tilsættes champignon.

Hvis sovsen er for tynd, kan den jævnes lidt.




Tips:

Serveres med f.eks. bagt kartoffelmos eller ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6862 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu