Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med paprikasauce

Svinemørbrad med paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svinemørbrad med paprikasauce, billede 4 Svinemørbrad med paprikasauce, billede 1 Svinemørbrad med paprikasauce, billede 2 Svinemørbrad med paprikasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Paprika
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Mørbraden afpudses, brunes i smør på alle sider og steges ca. 15 min. Den tages af panden og hviler tildækket, mens saucen tilberedes.

Peberfrugt i strimler svitses nogle minutter på panden og tages op. Finthakket løg svitses i smør, når løget er klart drysses melet over. Bouillonen tilsættes lidt efter lidt under piskning. Derefter tilsættes tomatpuré, paprika og fløde. Saucen smages til med salt og peber. Peberfrugten tilsættes.

Kødet skæres i tynde skiver lidt på skrå og serveres med saucen til.

Server evt. med kartoffelmos og franske ærter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (58 stemmer)

Opskriften er vist 120656 gange,
og udskrevet 3595 gange.


Energi:
KJ total 8256 (1965 kcal)
KJ pr. Pers. 2064 (491 kcal)
Vægt ialt 1958 gram
Vægt pr. Pers. 489 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 421 KJ (100 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-03-21 13:34:49
Super god sovs let at lave


  -  2011-01-30 22:13:58
Rigtig god sauce,folk var vilde med den.Fik den til marineret svinekam med kartoffelkage,ærter og gulerødder.


  -  2010-09-08 18:31:05
rigtig god ret, og nem at lave. skal vi helt sikkert have igen.


Connie  -  0000-00-00 00:00:00
Vagte jubel til min datters 18 års fødselsdag så den vil i genbruge