Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ørredfilet med krydderkrumme og kartoffelfad

Ørredfilet med krydderkrumme og kartoffelfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Steen

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.Ørredfilet
2 fedHvidløg
1 bdt.Forårsløg
100 g.Hvidt brød eller rasp
30 g.Smuttede mandler
1 bdt.Persille
0.5 tsk.Korianderfrø
1 Citron
800 g.Små kartofler
250 g.Cherrytomater
5 spsk.Oliven eller rapsolie
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoffelfad: Tænd ovnen på 225 grader. Rengør kartoflerne og halvere dem. Halvere tomaterne. Læg kartofler og tomater mellem hinanden i et smurt ovnfast fad. Blend 3 spsk. olie, citronsaft, hvidløg, mandler, 1/2 bundt persille, salt og peber til en ensartet dressing. Fordel dressingen over kartofler og tomater. Dæk fadet med stanniol og sætfadet i ovnen i 60 min. Pynt kartoffelfadet med snittede forårsløg.
Fisk. Blend brød - rasp, 1/2 bundt persille, reven citronskal, korianderfrø, salt og peber til det er findelt. Sprødsteg ørredfileterne på skindsiden og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys brødblandingen over fisken i et jævnt lag og dryp med olivenolie. Bag fisken med i de sidste 13 min. i den 225 grader varme ovn.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6030 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu