Kylling karbonader med chili og rød peberfrugt
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : ja Indsendt af : Lise Christensen Indsendt : Red: |
|
|
Form kylling kødet til karbonader og vend dem i rugmel med salt og peber.
kak den røde peberfrugt og chili meget fint.steg karbonaderne i fedtstof med 1 tsk.paprika i 7 min.kom peberfrugten og chili på panden når kødet vendes til de sidste 7 min.stegning. tag kabonaderne af og lav skysovs med kartoffelvandet samt resten af hvad der er på panden. |
|
Opskriften er vist 8996 gange,
og udskrevet 149 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne