Jaka bov (ca. 400 gr.)1 ds. Jaka bov (ca. 400 gr.)
200
g.
smør200 g. smør
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
Opskrift:
Mælken lunes, margarine tilsættes. Efter lettere afkøling irøres de øvrige ingredienser, dejgen kommes ud på bordet og æltes til den lige kan hænge sammen (ikke klistrer), sættes til hævning ca. ½ time, deles i 4 portioner. Hver portion udrulles med kagerulle til en cirkel, som derefter deles til 8 trekanter (som en lagkage). På hver trekant lægges 1 spskf. af fyldet. Derefter trilles fra den brede ende hvert horn (husk at lukke enderne godt, ellers løber fyldet ud, når det bages). Pensles med æg og bages 10-12 minutter ved 225 grader.
Disse horn er gode til en kop te, et glas øl eller bare i "utide", de er meget populære.
Opskriften er vist 8546 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Annette - 2015-05-27 15:33:10 Sad lige og læste opskriften igennem, og der står put en spsk fyld på, hvad er fyldet???? Er det skinken, smørret og melet for det lyder forkert i mine øre???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider