Bulgurpostej

Bulgurpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.bulgur
200 g.groftrevet selleri
2 hakkede løg
 Lidtolie
1 groftrevet æble
50 g.hakkede hasselnødder
0.5 dl.hvedemel
1 dl.mælk
1 tsk.salt
 Peber
4 tsk.basilikum
4 æg
 
Opskrift:
Bulguren koges efter forskriften på posen.

Selleri og løg svitses i lidt olie i en gryde.
Æble, nødder, mel, mælk, basilikum, salt og peber tilsættes og varmes igennem i et par minutter.

Gryden tages af varmen.
Den kogte bulgur og æg røres i.

Kommes i en form foret med bagepapir og bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 50 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 3637 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu