Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bulgurpostej

Bulgurpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.bulgur
200 g.groftrevet selleri
2 hakkede løg
 Lidtolie
1 groftrevet æble
50 g.hakkede hasselnødder
0.5 dl.hvedemel
1 dl.mælk
1 tsk.salt
 Peber
4 tsk.basilikum
4 æg
 


Opskrift:

Bulguren koges efter forskriften på posen.
Selleri og løg svitses i lidt olie i en gryde.
Æble, nødder, mel, mælk, basilikum, salt og peber tilsættes og varmes igennem i et par minutter.
Gryden tages af varmen.
Den kogte bulgur og æg røres i.
Kommes i en form foret med bagepapir og bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 50 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1912 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu