Skær spidskålen i tynde strimler.
Bacon skæres i små stave.
Svits baconen i olien i en sautepande.
Tilsæt løget, der er finthakket, og derefter knust tørret chili.
Hvidløget tilsættes, og der sauteres i ca. 1 minut.
Hæld spidskålen oveni, og tilsæt ca. 1 dl. vand samt salt og peber.
Retten simrer i ca. 2 minutter, til kålen er al dente, og inden servering strøes fennikelfrø på retten.
Tips:
Spidskålen kan erstattes med hvidkål.
Baconen kan erstattes med færdigkøbte bacontern.
Tørret chili kan erstattes med frisk thai-chili, og man kan mildne styrken ved at fjerne kernerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9960 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider