Indisk slow food

Indisk slow food, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.osso buco
3 spsk.rapsolie
3 store løg
3 fedhvidløg
1 bdt.frisk koriander
2 spsk.madraskarry
5 dl.oksebouillon
3 dl.kokosmælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet i en tykbundet gryde.
Tag kødet op, og brun løgene, som du har snittet i skiver.
Tilsæt karry, knust hvidløg og koriander, og sauter det i 3 minutter.
Put kødet tilbage i gryden, og tilsæt bouillon og kokosmælk.
Læg låg på gryden, og stil den i ovnen i ca. 2½ time ved 150 grader.
Server med ris og naanbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu