Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk slow food

Indisk slow food, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.osso buco
3 spsk.rapsolie
3 store løg
3 fedhvidløg
1 bdt.frisk koriander
2 spsk.madraskarry
5 dl.oksebouillon
3 dl.kokosmælk
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Brun kødet i en tykbundet gryde.
Tag kødet op, og brun løgene, som du har snittet i skiver.
Tilsæt karry, knust hvidløg og koriander, og sauter det i 3 minutter.
Put kødet tilbage i gryden, og tilsæt bouillon og kokosmælk.
Læg låg på gryden, og stil den i ovnen i ca. 2½ time ved 150 grader.
Server med ris og naanbrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 3652 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu