Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad i rosmarin med pære og druesauté

Svinemørbrad i rosmarin med pære og druesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 storsvinemørbrad, afpudset
1 bdt.frisk rosmarin
200 g.blå vindruer
3 pærer
2-3 dl.hvidvin
 maizena
 evt. ½ tsk sukker
 smør, til stegning
 


Opskrift:

Den friske rosmarin skylles og bladene plukkes af. Hak dem groft. Mørbraden rulles i de hakkede urter. Pres urterne godt fast i kødet med hænderne. Smelt smørret på en stor pande og brun mørbraden på alle sider ved ret høj varme. Dæmp varmen og lad mørbraden stege i ca. 30 min., alt efter størrelse. Vend den ofte. Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile i ca. 20 min.

Pærerne skæres i både og druerne i halve. Sauter først pærerne på panden og tilsæt dernæst druerne. Sauter i ca. 5 min. og smag til med krydderier. Tag sauteen op og hold den varm. Kog panden af med hvidvin. Jævn evt. saucen med maizenajævning. Kom salt og peber og evt. sukker i. Anret mørbraden på et fad i 2 cm tykke skiver. Læg også sauteen på fadet. Serveres med grøn fettucine, hvidvinssauce og evt. en blandet grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9448 gange,
og udskrevet 292 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

engelund  -  2008-01-31 23:01:38
den er simpelt hen fantastisk dejlig, frisk og helt anderledes


Anni  -  2007-11-06 07:18:48
Rigtig efterårsret. Meget lækker, og nemt at lave, ikke sidste gang jeg har lavet den ret..


Anni  -  2007-11-06 07:17:32
Foruden rosmarin, brugte jeg timian og merian, og til saucen brugte jeg 2 dl hvisvin, 1 dl portvin, lidt fløde og kogevandet fra kartoflerne, den kogte længe og skulle alligevel jævnes. Den smagte bare rigtig lækker.


Anni  -  2007-11-06 07:10:50
Rigtig efterårsret. Meget lækker, og nemt at lave, ikke sidste gang jeg har lavet den ret..