Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønlangkål

Grønlangkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.grøngål
25 g.smør
3 spsk.hvedemel
4–5 dl.sødmælk
 revet muskatnød
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smørret smeltes i en kasserolle. Melet røres i, og der røres forsat rundt et lille minuts tid (melet afbages). Tilsæt mælken ad 3 gange, idet saucen efter hver tilsætning piskes godt blank. Når saucen er kogt igennem et par minutter, smages den til med salt, peber og en anelse revet muskatnød.
Tilsæt grønkålen og smag til med sukker.

Tips:

Man kan undlade muskaten.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grønlangkål



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4003 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gunhild Nielsen  -  2014-01-04 17:35:34
Dette er den bedste grønlangkål da det er den friske kål der bliver. Når kålen koges først forsvinder vitaminerne, og det er jo ikke meningen, men når jævningen er lavet så kan man lade kålen småkoge i jævningen derved går der ikke noget tilspilde. Det smager også meget bedre og farven er stadig frisk grøn. Tak for den gode opskrift Gunhild