Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce

Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
1 tsk.salt
1 æggehvide
1-1½ dl.sesamfrø
2 spsk.olivenolie
 
2 dl.mornaysauce
30-50 g.blåskimmelost
½ tsk.paprika
 


Opskrift:

Skær mørbraden i 2 cm tykke skrå skiver, så de bliver så store som muligt og bank dem tyndere med kødhammeren. Vend skiverne i letpisket æggehvide og dernæst i sesamfrø og lad dem stå 5-10 min., så skorpen tørrer lidt og ikke falder af under stegningen. Smuldr blåskimmelosten og pisk den sammen med mornaysaucen. Varm langsomt saucen op og smag til med paprika. Steg mørbradskiverne 2-3 min på hver side i olien. Servér dem med saucen og hele mellemstore løg kogt møre i letsaltet vand, rosenkål eller sukkerærter og kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7710 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu