Skær mørbraden i 2 cm tykke skrå skiver, så de bliver så store som muligt og bank dem tyndere med kødhammeren. Vend skiverne i letpisket æggehvide og dernæst i sesamfrø og lad dem stå 5-10 min., så skorpen tørrer lidt og ikke falder af under stegningen.
Smuldr blåskimmelosten og pisk den sammen med mornaysaucen. Varm langsomt saucen op og smag til med paprika.
Steg mørbradskiverne 2-3 min på hver side i olien.
Servér dem med saucen og hele mellemstore løg kogt møre i letsaltet vand, rosenkål eller sukkerærter og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8285 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider