Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosmarinkrydret mørbrad

Rosmarinkrydret mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 storsvinemørbrad
10 g.smør
1 spsk.olie
½ tsk.salt
½ tsk.peber
250 g.champignoner
 
 Sauce:
1 dl.tør vermouth
2 dl.creme fraiche 38%
½ tsk.majsstivelse
½ grøntsagsbouillonterning
1 spsk.friskhakket rosmarin
 salt
 peber
10 grønne oliven med piment
 


Opskrift:

Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i ca. 2 cm tykke skiver,. Varm smør og olie op på en pande, og brun hurtigt mørbrad skiverne. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt under folie. Skær svampene i halve og svits dem gyldne på panden. Rør creme fraîche og majsstivelse sammen og hæl det på stegepanden sammen med vermouth, bouillon og rosmarin. Smag saucen til med salt og peber. Læg mørbradskiverne ned i saucen, og varm dem forsigtigt igennem. Halver de grønne oliven og drys dem over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7383 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu