Ravioli af svinemørbrad med cremesauce samt kartoffeltoppe

Ravioli af svinemørbrad med cremesauce samt kartoffeltoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
450 g.svinemørbrad
 olie til stegning
 salt
 peber
100 g.champignon, i kvarte
50 g.finthakket champignon
1 lillefinthakket løg
½ tsk.tørret estragon
300 g.kartofler i meget tynde skiver
1 dl.piskefløde
100 g.grøn pikantost
2 tomater i skiver
 
Opskrift:
Mørbraden afpudses for fedt og sener. Skæres i tynde skiver á ca. 60-70 g. Har du lidt kød i overskud skæres dette i små tern. De bankes herefter let flade og der laves en lomme i hver. 50 g champignon, kød og løg steges af på pande. Krydres med estragon, salt og peber. Stilles koldt. Fyldes herefter i lommerne på svinekødet. Raviolierne steges af på panden, krydres og stilles i ildfast fad. Bages i ovn ved 180 grader i ca. 10 min. Tages ud og holdes varme. Kartoflerne lægges i læg, fordelt ud som en pandekage i en let olieret teflonpande. Krydres imellem lagene. Kartoflerne steges gyldne, vendes over på tallerken og derefter retur på panden, med den rå kartoffelside nedad. Kartoflerne steges ca. 14 minutter på hver side. De resterende 100 g champignon steges af på ravioli-panden. Tilsættes en anelse vand, salt og peber. Deri kommes pikant osten samt fløden. Koges igennem ved svag varme til jævn konsistens. Tomaterne skæres i skiver og ristes af på panden. Herpå lægges raviolierne ved servering.


karakterer:
Opskriften er vist 16676 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

conny  -  2009-07-05 20:21:10
Tag hellere en dåse ravioli i tomatsovs, og varm langsomt op med 1-2 hvidløg. Tilbered svinemørbraden efter egen smag med forskellige krydderier, både udvendig (peber, barbeque) og gnig med groft salt, inden den steges blød som smør, så den bliver medium og server til. Det er alt for besværligt at lave ravioli selv. Der bliver masser af svinemørbrad tilbage til pålæg med peberrod og evt. tzaziki ovenpå med soltørrede tomater.

Helle  -  2008-01-10 16:51:55
Tjaaa - det lyder som noget vi ville synes om her hos os - men jeg forstår ikke opskriften!!!!! Kartofler? Ravioli? Er det pasta-ravioli eller er det kødet der nu hedder det efter der er skåret lommer i???

chefsøren  -  0000-00-00 00:00:00
meget mangelfuld opskrift