Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ragout af østershatte

Ragout af østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.østershatte
1 rød peberfrugt
1 porre
3 spsk.smør
1.25 dl.grøntsagsbouillon
150 g.grønne ærter
1.25 dl.creme fraiche 38%
1 tsk.eddike
 salt
 peber
8 bøffer af svinemørbrad (á 80 g)
8 skiverbacon
2 spsk.olivenolie
2 spsk.friskhakket persille
 


Opskrift:

Østershattene skæres i mindre stykker. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Porren skæres i små ringe. Smørret opvarmes og svampene steges gyldne og tages herefter af panden. Grøntsagerne steges af og tilsættes bouillon, koges lidt og creme fraiche røres i. Tilsæt svampe, ærter og eddike og smag til med salt og peber. Bøfferne omvikles med bacon og steges ca. 3 min på hver side. Krydres. Serveres med svamperagouten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13299 gange,
og udskrevet 400 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2007-02-24 11:32:53
Rigtig god. F.eks. til gæstemad. Østerhattene kan steges dagen før - så der bliver tid til at lufte ud i huset - de lukner nemlig af hunde prut.