Fettuccine med kylling og champignonsauce

Fettuccine med kylling og champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.fettuccine
2 store kyllingebrystfileter
1 spsk.olivenolie
30 g.smør
2 skiverbacon, hakkede
2 fedhvidløg
250 g.små champignoner, i skiver
0.8 dl.hvidvin
1.7 dl.fløde
4 forårsløg, hakkede
1 spsk.hvedemel
2 spsk.vand
35 g.parmesanost, til servering
 
Opskrift:
Trim kyllingekødet for fedt og skær kødet i tynde strimler. Varm olie og smør i en tykbundet stegepande, tilsæt kyllingekødet og lad det stege ved moderat varme i 3 minutter, eller til det er brunet. Tilsæt bacon, hvidløg og champignoner og lad det koge i 2 minutter, under jævnlig omrøring.

Tilsæt vinen og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og forårsløg og lad det komme i kog. Bland en jævning af mel og vand, kom det på panden og rør rundt indtil blandingen koger og bliver tyk. Skru ned for varmen og lad det simre i 2 minutter. Smages til med salt og peber.

Imens koges spaghettien i en stor gryde spilkogende vand tilsat salt. Den sies og kommes tilbage i gryden.

Kom saucen over pastaen og bland det godt sammen. Drys med parmesan pg servér straks med en grøn salat og måske lidt varmt krydderbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15093 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu