Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portvinsglaseret svinemørbradmedaillon med aspargessauté

Portvinsglaseret svinemørbradmedaillon med aspargessauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.svinemørbrad
½ literportvin
3 citroner
2 bundternye gulerødder
½ kg.nye kartofler
½ kg.grønne asparges
200 g.røget spæk
1 dl.hønsebouillon
 lidt hvidløg
 purløg
 skalotteløg
 


Opskrift:

Svinemørbraden afpudses og skæres i ca. 8 medailloner. Piqueers med røget spæk. Afpudsningen fra svinemørbraden (grøntsagerne, 1 løg, 1 porre, lidt gulerod, timian og hvidløg) steges på stor pande. Når medaillonerne har fået pæn farve, stilles de i ovnen 10 minutter ved 160 grader. Fedtet fjernes fra panden og portvinen tilsættes det afpudsede kød med grønt-sagerne. Det koges ned og sigtes. Kogte nye kartofler, asparges og gulerødderne steges med lidt smør. Skalotte- og hvidløg tilsættes fjerkræbouillonen, der koges ned. Purløg tilsættes. Medaillonerne vendes i sauce og anrettes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9489 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristian  -  2008-09-12 13:40:20
Den opskrift giver jo ingen mening hvis man nærlæser den. Hvordan skal medallionerne steges og hvilket kød skal fedtet fjernes fra? Skalotte- og hvidløg tilsættes fjerkræbouillonen, der koges ned. Hvor gør man af dette? Skal portvinen så blot kasseres?