Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostegratineret mørbrad

Ostegratineret mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
700 g.svinemørbrader
50 g.smør
 salt
 peber
150 g.kogt skinke i tern
1 finthakket løg
1 dl.piskefløde
1 spsk.tomatpure
200 g.mild ost i skiver
 


Opskrift:

Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm.

Lad smørret blive gyldent på en pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne.

Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver. Gratinér i ovnen ved 250 grader C i 5 minutter, eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert.

Serveres med løse ris eller flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11460 gange,
og udskrevet 337 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu