Ostegratineret mørbrad

Ostegratineret mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.svinemørbrader
50 g.smør
 salt
 peber
150 g.kogt skinke i tern
1 finthakket løg
1 dl.piskefløde
1 spsk.tomatpure
200 g.mild ost i skiver
 
Opskrift:
Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm.

Lad smørret blive gyldent på en pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne.

Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver. Gratinér i ovnen ved 250 grader C i 5 minutter, eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert.

Serveres med løse ris eller flute.





karakterer:
Opskriften er vist 13673 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu