Pasta med savoykål og bacon

Pasta med savoykål og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daddyone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
175 g.Rugpasta
200 g.Savoykål
1 løg
150 g.bacon i tern
2 fedfinthakket hvidløg
 Evt.1 finthakket chili
1 dl.kaffefløde 9%
 Revet Parmesanost
 
Opskrift:
Kålen hakkes mellemgroft.
Løget halveres, og snittes i tynde strimler.
Bacon steges gylden. Løg, hvidløg, chili og kål tilsættes.
Sauter 5 minutter. Fløde tilsættes, og får lov at koge lidt ind.
Samtidig koges pasta.
Når pastaen er færdig, dryppes den af i en sigte, og vendes ned i de øvrige ingredienser.
Server med revet parmesanost.

Tips:

Også god med grønkål i stedet for savoykål.





karakterer:
Opskriften er vist 12250 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu