Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laila gryde

Laila gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegenet

Indsendt af : christina

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kartofler, skåret i tern
0.5 hvidkålshoved, fintskåret
500 g.hakket oksekød
1 løg
5 dl.piskefløde
 mælk efter behov
 
Opskrift:
Skræl og skær kartofler i tern og giv dem et opkog.
Hak løget fint og svits det i en stor gryde eller en stegegryde.
Brun kødet med løget.
Tilsæt de kogte kartofler og rør det hele godt rundt.
Tilsæt fløden og lad den koge sig en smule tyk og derefter tilsæt mælk så retten for samme konsistens som en tyk suppe.
Smag til med salt og peber.

Serveres med det samme.

Tips:

Denne ret ret er super og lave hvis man har hvidkål liggende fra man fik stuvet hvidkål dagen inden :) God fornøjelse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2954 gange,
og udskrevet 48 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu