Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødboller til pastaret

Kødboller til pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Heidi

Indsendt :





Ingredienser:
1 skivetørt hvidt brød
2 spsk.mælk
1 fedhvidløg (fint hk.)
 olie
350 g.magert oksefars
1 æg
2 spsk.friskrevet parmasan
4 spsk.bredbladet persille
 salt
 peber
 lidthvedemel
 


Opskrift:

smuldr brødet i mælken og lad det trække i 10 min.
steg løg, hvidløg gyldne. pres mælken fra brødet bland i en skål oksefars med brødkrummer, løg, æg og parmasan, persille og krydderier. form bollerne i størrelse med valnød og steg dem.

Tips:

serveres m. tomatsauce







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2606 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu