Penne a la gorgonzola med kalvefilet
Hovedingrediens : Oksekød - Kalvefilet Indsendt af : mikaodin Indsendt : |
|
|
Fløden hældes i en tykbundet gryde, og bringes i kog. Gorgonzolaen puttes i stykker ned i sovsen, husk at røre konstant da fløde hurtigt brænder på. Når sovsen har den rette konsistens skrues der ned og persillen kommes i.
Pastaen koges og når de er færdige hældes vandet fra og pastaen vendes ned i gorgonzolasovsen. Smages til med salt og peber. Kalvefileten skæres i strimler og steges ved høj varme 5-7 min. Fedtstof hældes evt. Over i sovsen. Tips: Pynt med et par salatblade, appelsinskiver og en persillestilk Da det er en italiensk ret, passer hvidløgsbrød, med tomat og ost, godt til. |
|
Opskriften er vist 8406 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jkanters - 2017-05-07 16:03:45 De mængder fløde er da helt ude i hampen. Mon ikke 1/4 eler højest 1/2 l fløde kan klare det. Bruger 0.2l til 3 personer smukke - 2013-08-31 13:53:34 kan det nu passe.... 1 liter madlavningsfløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne