Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Penne a la gorgonzola med kalvefilet

Penne a la gorgonzola med kalvefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mikaodin

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.gorgonzola, gerne cremet
1 l.madlavningsfløde
5 dl.piskefløde
1 bdt.persille
500 g.pasta penne
 
 Kalvefilet
 


Opskrift:

Fløden hældes i en tykbundet gryde, og bringes i kog. Gorgonzolaen puttes i stykker ned i sovsen, husk at røre konstant da fløde hurtigt brænder på. Når sovsen har den rette konsistens skrues der ned og persillen kommes i.

Pastaen koges og når de er færdige hældes vandet fra og pastaen vendes ned i gorgonzolasovsen. Smages til med salt og peber.

Kalvefileten skæres i strimler og steges ved høj varme 5-7 min. Fedtstof hældes evt. Over i sovsen.

Tips:

Pynt med et par salatblade, appelsinskiver og en persillestilk Da det er en italiensk ret, passer hvidløgsbrød, med tomat og ost, godt til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6061 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jkanters  -  2017-05-07 16:03:45
De mængder fløde er da helt ude i hampen. Mon ikke 1/4 eler højest 1/2 l fløde kan klare det. Bruger 0.2l til 3 personer


smukke  -  2013-08-31 13:53:34
kan det nu passe.... 1 liter madlavningsfløde?