Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratineret pasta 02

Gratineret pasta 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Jørgen

Indsendt :





Ingredienser:
 Olivenolie (lidt til bruning af bacon)
250 g.bacontern
5 dl.piskefløde
600 g.kogt pasta (penne er gode)
 (600 g. kogt pasta svarer til 300 g. tør pasta)
5 dl.Gruyere ost
2.5 dl.Cheddar ost
2 spsk.sennep
2 spsk.paprika (gerne røget paprika)
2 fedknust hvidløg
1 dl.Parmesan ost
1 dl.rasp
 Salt
 peber
 evt.revet sort trøffel hvis det skal være ekstra godt. Evt. trøffelolie.
 


Opskrift:

Sådan gør du
• Bacontern steges sprøde i olien på en pande.
• Bacontern med olie og fedt hældes i en stor skål.
• Pasta koges i overensstemmelse med beskrivelse på indpakning. Hæld i samme skål som bacontern.
• Piskefløden opvarmes til kogepunkt (må ikke koge over). Lad simre og kog ind i 5 min.
• Piskefløden tilsættes gruyere og cheddar..
• Sennep og paprika røres sammen og hældes i piskefløden med ost sammen med knust hvidløg.
• Smag til med salt og peber.
• Flødeblandingen hældes over pasta og blandes godt. Hæld nu indholdet i et ovnfast fad.
• Drys med revet parmesan og derefter rasp.
• Det ovnfaste fad sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min. Varmluft.
• Sæt til sidst grill på, så der kommer en pæn brun overflade.
• Til sidt drysses med reven sort trøffel hvis det skal være noget særligt. Lidt trøffelolie er en god erstatning.
Servér med grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7862 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu