Moderne mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Moderne mørbradgryde - opskrift med et twistMørbradgryde er en klassisk dansk ret, som spises i mange hjem landet over. Simremad samler familien om bordet, og man kan nemt tilpasse retten, så den passer ind efter smag og behag. For at give mørbradgryden et mere moderne twist er der her tilføjet skalotteløg og dijonsennep.Historien om dijonsennepDijonsennep er en traditionel fransk sennep, som er opkaldt efter byen Dijon. For at give dijonsennep sin karakteristiske smag er den krydret med krydderier og krydderurter. Frankrig var i slutningen af Middelalderen kendt for sin produktion af sennep, som i 1800-tallet blev videreudviklet af Jean Naigeon fra Dijon. Han udskiftede en af ingredienserne i sennep med verjuice, som laves af brune sennepsfrø og hvidvin eller vineddike, salt og peber. Dijonsennep fremstilles i forskellige varianter, herunder en stærk og en mild udgave. Dijonsennep kan bruges som tilbehør til alle former for kød og i sauce for at løfte smagsoplevelsen.Du finder min opskrift på klassisk mørbradgryde her. |
Opskriften er vist 240297 gange,
og udskrevet 4864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Dan Eiby - 2013-06-14 20:44:25 Jeg erstattede piskefløde og bouillion med Kaolines rødvinssovn. Det var bare super godt. ALM - 2012-01-01 15:22:26 Lækker ret, vi tilføjer lidt bacon i tern til og til sidst en skefuld creme fraiche, serveres med basmatiris Jacob - 2007-07-02 21:03:24 Må jo desværre sige, at dijonsennep ikke er sagen. Jeannette - 2007-04-19 11:34:24 Tilsæt bacon i tern samt cocktailpølser. Det giver en hel fantastisk smag anonym - 2005-01-01 01:01:01 ris suger som sagt megen væde, så beregn et par dl. mere anonym - 2005-01-01 01:01:01 Tilføj lidt jævner i sovsen, så bliver den meget bedre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne