Moderne mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 231487 gange,
og udskrevet 4769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Dan Eiby - 2013-06-14 20:44:25 Jeg erstattede piskefløde og bouillion med Kaolines rødvinssovn. Det var bare super godt. ALM - 2012-01-01 15:22:26 Lækker ret, vi tilføjer lidt bacon i tern til og til sidst en skefuld creme fraiche, serveres med basmatiris Jacob - 2007-07-02 21:03:24 Må jo desværre sige, at dijonsennep ikke er sagen. Jeannette - 2007-04-19 11:34:24 Tilsæt bacon i tern samt cocktailpølser. Det giver en hel fantastisk smag - 0000-00-00 00:00:00 ris suger som sagt megen væde, så beregn et par dl. mere - 0000-00-00 00:00:00 Tilføj lidt jævner i sovsen, så bliver den meget bedre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne